Nakladatelství Počet knih: 352

na stránku
  • 319,00 Kč

    Nová kniha známého slovenského autora Jozefa Banáše je věnována geniálnímu českému podnikateli Tomáši Baťovi. Strhující románové vyprávění představuje Baťu nejen jako úspěšného podnikatele, ale zejména jako vizionáře, který svými činy výrazně ovlivnil pokrok společnosti a životy mnoha lidí, jako člověka, jemuž více než na vlastním zisku záleželo na lidech. 

  • 229,00 Kč

    V Boubelicích, jedné docela obyčejné české vesnici, před lety zanikl fotbalový klub a teď navíc hrozí totéž hospůdce, která živoří v blízkosti zpustlého hřiště. Sveřepá snaha hlavního hrdiny probudit zájem o blaho dřímající vesnice je provázena řadou trapasů, komických situací, přehmatů, dílčích vítězství i proher. Nakonec však dospěje ke zdárnému finále.

  • 219,00 Kč

    Autorka svěžím jazykem napsaných povídek čerpá ze svých vlastních zážitků a zkušeností.  Kromě textů dvou úspěšných rozhlasových her knihu tvoří povídkové příběhy o tom, jak snaha některých lidí pomoci druhému přechází z generace na generaci, či jak dobrá vůle blízkých komplikuje rodinné situace.

  • 269,00 Kč

    Skutečné kriminální případy v podání expolicisty Karla Tichého, který stál u takových kauz jako loterie „Milionář“, „MON“, „Krakatice“, loterie „BINGO“, „Kmotr“ a dalších. Poutavě popisuje pozadí těchto případů i jejich prorůstání do nejvyšších pater justice i politiky u nás.

  • 199,00 Kč

    Rodina je základem každé zdravé společnosti. A děti reprezentují její budoucnost. Pro pozitivní formování osobnosti mladého člověka je čím dál zásadnější, v jakém rodinném prostředí vyrůstá. Tento sborník se snaží nastínit cestu, jak posílit českou rodinu v jejich základních funkcích.

  • 489,00 Kč

    Postava Jana Půlpytla a jeho rodiny rámuje rozsáhlou publikaci, v níž autor na základě četné dobové dokumentace vytváří plastický obraz československého zahraničního a domácího odboje, i krutou represi nacistického aparátu.

Zobrazeno 217 – 222 z 352 položek