Nakladatelství Počet knih: 352

na stránku
  • 249,00 Kč

    Máte-li čas a náladu, uvařte si šálek kávy, či nalijte sklenku něčeho slušného a pojďte se potkat s osobnostmi, které se kdysi, některé dříve, jiné daleko později, po svém vstupu na tento svět řádné nadechly a letěly s tou vizí oslnit okolí, být slavní a užiteční, či si aspoň s rukama v kapsách hvízdat a dělat lidem radost. 

  • 219,00 Kč

    „Každá změna je k horšímu“ je pravděpodobně první novela na světě, jejímž hlavním hrdinou je dotační specialista. Autor ironizuje prostřednictvím absurdního příběhu pozdního třicátníka systém rozdělování dotací, ovšem hlavní těžiště svižné novely tvoří jeho vztahy s manželkou Danielou a nadřízeným hlavním dotačním specialistou č. 6.

  • 199,00 Kč

    Příští děj provede čtenáře Prahou, rakouským Salcburkem a také jinými místy, především ovšem Chřibskou a Krásnou Lípou na nejzazším českém severu. Anebo německém, jak se to vezme. Jeho titul PAS do RÁJE s VŮNÍ KAKAA však rozklíčujete brzy poté, co se do něj začtete. A začnete se vžívat do navzájem propletených osudů celé řady jeho hlavních protagonistů.

  • 199,00 Kč

     Evropa bez křesťanství nemůže být evropská. Návrat zpět k prověřeným hodnotám se navíc neobejde bez kritického myšlení jako metody hledání pravdy.

  • 319,00 Kč

    Turisticko-historický průvodce, který provádí čtenáře po padesáti historických zajímavostech na území Kralupska, Slánska a Kladenska. Obsáhlé texty napsané ve faktografickém duchu jsou doplněny o rozsáhlé historické popisy, fotografie a mapové výseky. Kniha je tak vhodná pro příznivce turistiky, historie i lokální patrioty.

  • 499,00 Kč

    Kniha známého sportovního novináře přináší čtenáři kompletní přehled všech fotbalových reprezentantů a to od roku 1906 do konce roku 2021. Seznámí čtenáře stručně s historií vzniku organizovaného fotbalu u nás a přináší o každém reprezentantovi stručný medailonek se základními informacemi o jeho reprezentačních strastech.

Zobrazeno 223 – 228 z 352 položek