Nakladatelství Počet knih: 352

na stránku
  • 119,00 Kč

    V letošním roce uběhlo 110 let od narození Jaroslava Foglara. Olympia, která je se jménem Jaroslav Foglar spojena již řadu let, vydává malý výročního sborníku, který nyní držíte v ruce. Přispělo do něj několik foglarovců, kteří se na rozvoji foglarovského hnutí celoživotně podílejí

  • 50,00 Kč

    Vlakem, na kole, autem, po řece, autobusem a také se tam chodí pěšky. To proto, abyste se dostali do ráje. Do úžasné vsi při Berounce, do zasněných údolí té skvělé řeky, do hlubokých lesů nad jejími zákruty a peřejemi, k tamním divokým skalám.

  • 140,00 Kč

    Zdeněk Fišera, známý autor encyklopedických knih a turistických průvodců, provede čtenáře hradními kaplemi na Moravě a také ve Slezsku, a to nejen na našem území, ale také na území dnešního Polska, které dříve náleželo k Českým zemím. Jedinečný průvodce je doplněn QR cody, mapovými prvky a fotografickou přílohou.

  • 299,00 Kč

    Čtvrté, dopracované vydání úspěšné publikace zachycuje historii jednoho z našich nejstarších, nejúspěšnějších a nejslavnějších fotbalových klubů. Kniha vychází v roce 125 výročí vzniku fotbalové Slavie.

  • 99,00 Kč

    Malá Anička uteče z domova a neví, co si počít. Náhodou však narazí na rodinku skřítků, kteří se jí ujmou a nejen, že ji ubytují, ale také ji vezmou do Říše hvězd.

  • 90,00 Kč

    V knize J. Žáčka se čtenáři se tak dozví, jak se vlastně připravuje filmový a televizní text, dokumentární film, hraný televizní film, rozhlasová hra nebo jak se vlastně dělá český dabing.

Zobrazeno 25 – 30 z 352 položek