Elektronické

Elektronické knihy ve formátu PDF. E-knihy je možné zaplatit pouze bankovním převodem. Po obdržení platby Vám bude kniha s daňovým dokladem doručená do 48 hodin na Vaší e-mailovou adresu.

na stránku
  • 60,00 Kč

    Je začátek prázdnin a většina rodin odjíždí mimo Prahu. Ve zcela jiné situaci se ocitne soukromý detektiv Petr Schwarz. Toho si na pomoc povolá majitel přední české bezpečnostní agentury, jehož syn Pavel byl nalezen mrtvý ve svém bytě, bez jakýchkoli stop vedoucích k odhalení pachatele

  • 60,00 Kč

    New York je místo, kam po staletí přijížděli lidé dobrovolně, aby realizovali své sny. Očima svérázné hrdinky poznáme několik z nich a také kus historie Ameriky

  • 60,00 Kč

    Napínavé povídky se čtou jedním dechem a všem milovníkům sci-fi slibují neobyčejný čtenářský zážitek

  • 60,00 Kč

    Základní pravidla společenského chování pro malé i velké čtenáře. Komu kdy dát přednost, jak se představovat, jaké oblečení zvolit do společnosti, jak vhodně stolovat a další rady, které usnadní život každému, kdo chce ve společnosti obstát bez úhony a se ctí.

  • 60,00 Kč

    Mise Alfa je již třetí sbírka sci-fi povídek Jiřího Poskočila (Vzpoura klonů, Masožravé pole, obě knihy vyšly v Olympii v roce 2010).

  • 60,00 Kč

    Wayne Cameron vyhoví přání své vážené bostonské rodiny a začne studovat práva na Harvardské univerzitě. Brzy však zjistí, že volba studia medicíny není tou pravou průpravou pro život. Jako greenhorn odchází na Západ a spřátelí se s trojicí báječných chlapíků.

Zobrazeno 7 – 12 z 31 položek