Beletrie a historie  Počet knih: 284

na stránku
  • 49,00 Kč

    V nevadské poušti je ukryta tajná základna amerického letectva, kde se vyvíjejí a testují nejmodernější zbraně světa. Tady nejlepší mozky pracují na výzbroji a letounech, které dokážou víc, než si kdo umí představit. Zprostředkovaný prodej pouze přes internetový obchod !

  • 49,00 Kč

    Napínavý příběh z prostředí americké vojenské letecké základny v Nevadě, která je zároveň nejrozvinutější americkou bojovou laboratoří. Dreamland je domovem útočného oddílu Whiplash. Muži a ženy této jednotky jsou pro své schopnosti prvním týmem, který prezident povolá v případě zásadního ohrožení Ameriky... NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ...

  • 49,00 Kč

    Chrissie vždy věřila, že ji Richie miluje a že ji miloval celých třiadvacet let, co spolu žili. Jestli však opravdu byla jedinou láskou jeho života, proč jí nikdy nedal tu věc, která by učinila její život dokonalým? 

  • 49,00 Kč

    Po odlétnutí dětí z hnízda, musí rodiče hledat nové vztahy nejen k dětem ale i k sobě navzájem. NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

  • 79,00 Kč

    Knížka Dudáci a vlčí hlavy (poprvé vyšla v roce 1987), je soubor parafrází na historické a folklorní motivy. Autor v ní představuje své rodné Chodsko, tajuplný kraj, kde dodnes žijí bohaté lidové tradice.

  • 99,00 Kč

    Mladá redaktorka Kateřina si koupí vysněný dům nad řekou v malebném městečku Malešín. Místo poklidného zabydlování ji však čeká šok. Na břehu řeky je nalezeno tělo místního lékaře, s nímž se pár dní předtím seznámila na malešínském plese.

Zobrazeno 31 – 36 z 284 položek