Beletrie a historie  Počet knih: 284

na stránku
  • 89,00 Kč

    Na stránkách knihy Dvojhlas autorů Pavla Loňka a Milana Švece se setkávají ve vzájemných rozhovorech osobnosti ze světa sportu i kultury, jejichž životy se protínají.

  • 79,00 Kč

    Jana Hardyová (známá již z předchozího románu Navzdory) se stále nevzdává svého snu a touží po úspěchu. Chce, aby její koně vyhrávali dostihy. Již s profesionální trenérskou licencí se vydává do Irska ... NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

  • 59,00 Kč

    Je začátek prázdnin a většina rodin odjíždí mimo Prahu. Ve zcela jiné situaci se ocitne soukromý detektiv Petr Schwarz. Toho si na pomoc povolá majitel přední české bezpečnostní agentury, jehož syn Pavel byl nalezen mrtvý ve svém bytě, bez jakýchkoli stop vedoucích k odhalení pachatele

  • 99,00 Kč

    Žokeje Alana Morella provází smůla na každém kroku. Nedaří se mu sedlat favority, a když se rozhodne zařídit si podílové spoluvlastnictví nadějného skokana... NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

  • 99,00 Kč

    Jestli někdo zná dobře život cizinců na francouzském venkově, je to právě Georgie East. Když se svou ženou Donellou koupil rozpadající se vodní mlýn v Normandii - zemi, kde je čas levný a dobří přátelé neocenitelní NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

  • 79,00 Kč

    Další detektivní příběh dostihového prostředí, tentokrát vak bez Eddieho Malloyho, žokeje a amatérského detektiva. Teď je ve středu zájmu jiný úsek dostihového světa Zprostředkovaný prodej pouze přes internetový obchod !

Zobrazeno 37 – 42 z 284 položek