Katalog Počet knih: 526

na stránku
  • 119,00 Kč

    Celkem šest autorů literatury faktu, vydávajících své tituly v Nakladatelství Olympia, se rozhodlo zodpovědět některé otázky českých dějin v tomto sborníku

  • 189,00 Kč

    Praha má tisíce krás a tisíce pozoruhodností velkých i malých. Známý knihkupec, moderátor a propagátor literatury Vráťa Ebr se ve své nové knize zaměřil na zajímavosti Prahy, na významné i méně známé osobnosti...

  • 120,00 Kč

    Kniha bojiště severních Čech zavádí čtenáře na významná i méně známá bojiště českých dějin, provází ho dějinami všech válek od starověku po 20. století a nabízí tak čtenáři ojedinělý pohled na celou tuto krajinu z nevšedního úhlu pohledu. Navštivte s autorem bojiště a podívejte se na tato místa pohledem velitelů a jejich vojsk.

  • 189,00 Kč

    Postava „kališnického krále“ Jiřího z Poděbrad se zapsala do našich dějin nesmazatelným písmem a je stále předmětem zájmu odborníků i laické veřejnosti. V roce významného výročí zvolení Jiřího z Poděbrad českým králem vychází sborník prací předních českých historiků, kteří rozebírají osobu a vládu tohoto panovníka.

  • 129,00 Kč

    Kniha, kterou držíte v rukou, vznikala jako volný cyklus inspirativních textů, které by neměl minout nikdo, kdo se chce opravdu vyznat ve společenských zákonitostech a kdo věří v heslo „historia magistra vitae“ – historie učitelkou života. Proto se zde setkáváme s komentovanými myšlenkami známých filosofů.

  • 199,00 Kč

    Kniha „Krvavé slunce pod gilotinou“ je dokumentární román popisující prorůstání nevolených struktur a zájmových skupin do politiky, státní správy, policie, justice. Nevymahatelnost práva a spravedlnosti se stalo běžnou praktikou a ti co nepatří do „party“ musí počítat se vším.

Zobrazeno 487 – 492 z 526 položek