Katalog Počet knih: 526

na stránku
  • 249,00 Kč

    Paříž! Víme o ní ještě dřív, než se nám podaří ji spatřit na vlastní oči. Město na Seině se už od první chvíle usadí v srdci. Neoslňuje nádherou, ale přirozenou elegancí. A k tomu se pak ještě řadí i osobní zážitky a setkání. Vstupují do člověka jako pevné zážitky v čase. Pojďme se tedy společně vydat na procházku městem, někde se zastavit a třeba i...

  • 99,00 Kč

    Byli jednou dva lidé, muž a žena, kteří se měli moc rádi a z jejich lásky se narodil syn. Jenže ona byla v té době vdaná za někoho jiného. Rozvedla se, vzala si otce svého dítěte a hezky si žili. Ale pak se zabila v autě. Biologickému otci bylo dítě odebráno a bez ohledu na to, že měl testy DNA. Syn se přece narodil ještě za předchozího vztahu.

  • 229,00 Kč

    Skutečné příběhy vražd a zabití ve známých i méně známých kriminálních kauzách v detektivních povídkách známého autora.

  • 249,00 Kč

    Poutavý detektivní román. Hlavní postava je vytvořena podle skutečného zločince Martina Leciána (1900 – 1927) sériového vraha známého jako Postrach Moravy. Za své zločiny byl v Olomouci popraven. 

  • 200,00 Kč

    Životopisná kniha o brankářské legendě českého fotbalu.

  • 199,00 Kč

    Třetí díl trilogie vypráví o poslední části procesu, který je nutný pro zakrytí zločinu. Sleduj tok peněz a k těm pak jednoduše přiřadíš osoby. Pro dokonalý zločin musí být vhodné zákony, které nejsou pro lidi, ale pro tuneláře a šmejdy. Vrah v taláru je ten, kdo nevinnému může vědomě zcela zničit život a přesto zůstane navždy nepotrestán??

Zobrazeno 499 – 504 z 526 položek