Katalog Počet knih: 526

na stránku
  • 140,00 Kč

    Publikace zachycuje mistrovství světa ve fotbale 2018, všechny kvalifikační zápasy a průběh celého šampionátu od základních skupin až po finále. Samostatné kapitoly jsou věnovány účasti našeho mužstva v průběhu kvalifikačních zápasů. Kniha obsahuje i historické statistiky zápasů i hráčů a samozřejmě kompletní výsledkový servis celého mistrovství světa. Je...

  • 80,00 Kč

    Publikace je vyjádřením obdivu Miroslavu Horníčkovi, který by letos v listopadu oslavil sté  narozeniny. Patří k nepřehlédnutelným osobnostem naší české národní kultury, její umělecké sféry, k takovým, jejichž odkaz je svým obsahem nadčasový.

  • 129,00 Kč

    Sport coby sociální fenomén se už 60. letech 20. století stal předmětem zkoumání řady vědeckých disciplín, které prokázalo, že je významným společenským jevem a jeho vztah k společenským hodnotám je zásadní. Bohužel, na rozdíl od zahraničí, se posuzování sociální role sportu v české společnosti téměř nevyskytuje.

  • 139,00 Kč

    Příběh Tomáše Tomečka - externího testovacího jezdce v automobilce Tatra. Dálkovým závodům se věnuje od roku 1995, výhradně ve spojení s kamiony Tatra. Rally Dakar (Paříž - Dakar) se zúčastnil 15x, Africa Eco Race osmkrát. Oba závody vyhrál, 12x stál na stupních vítězů. Patří k hlavním tvářím Africa Eco Race. DOPRODEJ

  • 419,00 Kč

    Kniha mapuje jako první u nás kompletní historii klubových pohárových soutěží na území Česka. Popisuje historii Československého a Českého poháru, a to exklusivními texty, úplnými výsledky a je doplněna  množstvím historických fotografií.

  • 210,00 Kč

    Jak to vidí slavný herec a politik Vítězslav Jandák? Na co vzpomíná a co ještě nikomu neprozradil? Nebývale otevřený a upřímný rozhovor, který by nevznikl, nebýt koronavirové krize.

Zobrazeno 505 – 510 z 526 položek