Výprodej Počet knih: 123

na stránku
  • 79,00 Kč

    Jana Hardyová (známá již z předchozího románu Navzdory) se stále nevzdává svého snu a touží po úspěchu. Chce, aby její koně vyhrávali dostihy. Již s profesionální trenérskou licencí se vydává do Irska ... NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

  • 99,00 Kč

    Žokeje Alana Morella provází smůla na každém kroku. Nedaří se mu sedlat favority, a když se rozhodne zařídit si podílové spoluvlastnictví nadějného skokana... NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

  • 99,00 Kč

    Jestli někdo zná dobře život cizinců na francouzském venkově, je to právě Georgie East. Když se svou ženou Donellou koupil rozpadající se vodní mlýn v Normandii - zemi, kde je čas levný a dobří přátelé neocenitelní NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

  • 59,00 Kč

    Jednoho dne vyhledá inspektorku Karen Sharpeovou dívka vystupující pod jménem Pamela Matthewsová a vypráví jí otřesný zážitek z dětství, kdy byla vězněna ve sklepě jakési NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

  • 49,00 Kč

    Matouš, dospívající mladík, který žije v nejnižších vrstvách společnosti, se rozhodl svůj život radikálně změnit. Odrazit se ode dna, vzlétnout ke slunci. Má k tomu všechny předpoklady NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

  • 49,00 Kč

    Láska, ztráta i pomyslná vzdálenost mezi generacemi. NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

Zobrazeno 19 – 24 z 123 položek