Nejprodávanější knihy

na stránku
Zobrazeno 409 – 414 z 429 položek
  • 229,00 Kč

    Případné senzacechtivé čtenáře předem varuji: tato kniha možná tak docela není pro Edvarda Beneše, v žádném případě však nemá být proti tomuto velkému člověku. Koneckonců, snad všechny postuláty, z nichž jsem v jejím textu vycházel, jsou známé a dnes už chvála bohu bez velkých potíží dostupné, takže je otázka po mé objektivitě předem zodpovězena.

  • 190,00 Kč

    V roce 1689 byla pod vedením tajných agentů francouzského krále Ludvíka XIV. vyslána do Čech skupina osob, aby tam – viděno dnešníma očima – podnikla teroristický útok. Měli vyvolat strach a paniku. Především Praha „měla shořet v požáru tak děsivém, že se o něm bude ještě po století mluvit jenom šeptem“. Nakolik se mise paličů zdařila se dozvíte v...

  • 199,00 Kč

    Dialog Kamily Moučkové a Marty Kubišové o profesních kariérách, normalizaci, mlčení a vzdoru, Chartě 77 ,Václavu Havlovi, pražské kavárně, Miloši Zemanovi, naší minulosti i současnosti zachytili zkušení publicisté a pedagogové DAMU Vlastimil Ježek a Zdeněk A. Tichý.

  • 149,00 Kč

    A je to tu zas! Jen se Bořík vymotá z jedné lapálie, už lítá v další, a s ním i všichni jeho kamarádi. Vše vlastě začíná, když Aleš dostane pozvánku na obezitologii a dál už se to jenom nabaluje. Milostná korespondence, pár lékařských receptů, jeden prasklý kufr, kravatka s pinzetou – no zkrátka spousta zábavy na jednom místě. Vítejte na Táboře ztracených...

  • 179,00 Kč

    Poznávací znamením mi mělo být, že neposlušní muži mají hodně ctitelek, ještě víc milenek a několik bývalých manželek – prostě - chlap, který voní po penězích, má jednu podstatnou přitažlivost navíc. Pokud lapenou ženu lhářova neposlušnost nevyděsí hned v počátku a nevezme nohy na ramena, vzniká příběh, který by nevymyslel sebelepší spisovatel.

  • 60,00 Kč

    Mise Alfa je již třetí sbírka sci-fi povídek Jiřího Poskočila (Vzpoura klonů, Masožravé pole, obě knihy vyšly v Olympii v roce 2010).

Zobrazeno 409 – 414 z 429 položek