Nejprodávanější knihy

na stránku
Zobrazeno 415 – 420 z 429 položek
  • 60,00 Kč

    Wayne Cameron vyhoví přání své vážené bostonské rodiny a začne studovat práva na Harvardské univerzitě. Brzy však zjistí, že volba studia medicíny není tou pravou průpravou pro život. Jako greenhorn odchází na Západ a spřátelí se s trojicí báječných chlapíků.

  • 60,00 Kč

    Zálesák a jeho vnitřní spory: Má se vrátit do společenství lidí, nebo zůstat při svém samotářském způsobu života v nezkrotné přírodě?

  • 90,00 Kč

    Kniha obsahuje množství oblíbených rodinných kuchařských receptů, díky nimž si můžeme uvařit cvekálky, kucmoch, šušňák, jihočeskou zavrcenou a šestinedělkovou polévku, jakož i vejmrdu či pumpernykl, nebo upéct správnou svíčkovou, tažený štrúdl, mydlipupky a další dobroty, o kterých se nám možná ani nesnilo.

  • 140,00 Kč

    Na chodbách rozhlasu se potkávají dramaturgové, střihači, zvukaři, redaktoři, produkční a režiséři. Źijí své spokojené životy do chvíle, kdy jednoho z nich najdou mrtvého. Všichni hledají nějaké vysvětlení a ptají se nejen sami sebe: Kdo zabil jejich kolegu? 

  • 199,00 Kč

    Učit, nebo vzdělávat? Co je na systému vzdělávání v české kotlině problematické? Existuje řešení na tento neutěšený stav? Na tyto otázky hledá autor knihy odpovědi a vychází přitom ze zahraničních zkušeností i z nečetných, ale již existujících „ostrůvků pozitivní deviace“

  • 229,00 Kč

    Romantická krajina Mělnicka, Kokořínska, Mladoboleslavska a Mnichovohradišťska je plná nádherných a zajímavých památek, přírodních zajímavostí a kouzelných výhledů. Tento praktický turisticko-historický průvodce provede čtenáře okolím těchto měst, zavede ho na řadu pozoruhodných míst.

Zobrazeno 415 – 420 z 429 položek