Novinky

na stránku
Zobrazeno 13 – 18 z 25 položek
  • 299,00 Kč

    Netradiční reportážní průvodce Za mistry křehké krásy vychází při příležitosti Mezinárodního roku skla 2023 a navazuje na knihu Po stopách českých sklářů, kterou vydalo nakladatelství Grada v roce 2019. Zamýšlenou trilogií turistických cest do manufaktur tohoto sklářského řemesla uzavře svazek Po stopách moravských a slovenských sklářů, na jehož rukopisu...

  • 259,00 Kč

    Kniha spisovatele Jana Součka (Ne)uvěřitelný život Oty K. je životním příběhem mladého člověka, kterého sled (ne)uvěřitelných událostí provází od dětských let, prožitých v protektorátu, přes pubertu až do dospívání v padesátých letech dvacátého století. Přes všechny nástrahy si však dokáže zachovat optimismus, nadhled a lásku k životu.

  • 289,00 Kč

    Pošahaný svět je kniha povídek, které autor pravidelně s velkým ohlasem zveřejňuje na svém blogu. Jedná se o příběhy z běžného života. Jejich hlavním smyslem je v tomto složitém světě čtenáře pobavit. Legrace je totiž velmi málo! VÝBOR ÚSPĚŠNÝCH POVÍDEK Z AUTOROVA BLOGU

  • 249,00 Kč

    Slušné chování by měl ovládat každý, alespoň natolik, aby nevypadl mezi lidmi jako naprostý buran. Jak toho docílit snadno a rychle, čemu se vyhnout a co mít naopak na mysli, o tom všem je kniha Václava Soldáta.

  • 229,00 Kč

    Kniha unikátních osobních vzpomínek Václava Junka, bývalého režiséra, dramaturga a producenta ČST a známého spisovatele a publicisty, na setkání s řadou známých osobností kulturního a společenského života.

  • 249,00 Kč

    Pavlu Tesařovi, hrdinovi knihy, komplikuje život - právě tak jako jeho choti - marné čekání na potomka. A když pak přece jen nadejde onen toužebně očekávaný den, náležitě se vyděsí. Ocitá se totiž v roli, o které se mu předtím nemohlo zdát ani v těch nejdivočejších snech ... Otěhotněl!

Zobrazeno 13 – 18 z 25 položek