Slevy

na stránku
Zobrazeno 223 – 228 z 228 položek
  • 119,00 Kč

    Nevíte, kam na dovolenou? Poradíme vám.Publikace Zpátky do Evropy není encyklopedií, ani atlasem, ani průvodcem, přesto v sobě obsahuje všechny jejich přednosti. NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

  • 119,00 Kč

    Výpravná obrazová kniha plná unikátních fotografií zachytí neopakovatelnou atmosféru zimních olympijských her v italském Torinu

  • 199,00 Kč

    Zmizení několika dětí v krátké chvíli. Hledání a zjištění, že to nebude jen tak. Jakési tajné síly mají zájem na tom, aby se děti nikdy nenašly. NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

  • 199,00 Kč

    Pro třináctiletého Scottyho Pirieho je poník Taff vším. A když mu jednoho dne poníka kdosi ukradne, nemůže se se ztrátou milovaného zvířete vyrovnat. Josii Eyrové, dceři zámožného vlastníka pozemků, zase pomáhá poník Bo překonávat strasti, které jí působí její ochrnuté nohy

  • 499,00 Kč

    Exkluzivní publikace je určena všem milovníkům vojenské historie, zbraní a uniforem. Zahrnuje období od Karla Velikého po 1. světovou válku a popisuje vývoj vojenské taktiky, materiálu a technologií užívaných ve válečných konfliktech.K dispozici je jen několik posledních výtisků této publikace! NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

Zobrazeno 223 – 228 z 228 položek