Literatura faktu Počet knih: 78

na stránku
  • 49,00 Kč

    Jedinečný přehled zahrnuje na 160 fascinujících příkladů míst, jež by mohla zůstat neznámá, kdyby nebylo náhody či zvratu osudu Zprostředkovaný prodej pouze přes internetový obchod !

  • 120,00 Kč

    Praha je centrem naší země už dlouhá staletí a za tu dobu se v ní odehrály tisíce událostí, které měly vliv na české i světové dějiny. Osudových míst je v ní skutečně mnoho, některá notoricky známá, okolo jiných jenom procházíme. Tato kniha přináší čtenářům třicet osudových událostí a třicet s nimi souvisejících osudových míst.

  • 49,00 Kč

    Barvité líčení radostí i strastí života v exotických krajích. Moderní doba s kontaktem se zemí předků. NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

  • 99,00 Kč

    Nobelova cena byla poprvé udělena v roce 1901. Mohou ji získat lidé, kteří se zasloužili o významné objevy a vynálezy ve fyzice, chemii, fyziologii a lékařství a kteří vytvořili vynikající literární díla a svojí prací přispěli k upevnění světového míru

  • 70,00 Kč

    Legionáři byli nositely národní svobody ve zlomových letech 1914 - 1918. Jejich cesta do legionářských řad ale nebyla často právě nejjednodušší. Důkazem toho je deník Josefa Klejny, francouzského legionáře

Zobrazeno 13 – 18 z 78 položek