Seznam knih autora Francome John

null
null
Více
na stránku
Zobrazeno 13 – 18 z 18 položek
  • 99,00 Kč

    Ve světě rovinových dostihů velice záleží na dobré pověsti a proto někteří jedinci udělají cokoli, aby si zachránili krk. Před pěti lety zemřela při automobilové nehodě žena a čtyři její přátele z jezdecké školy svázalo temné tajemství.. NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

  • 99,00 Kč

    Bývalý šampion Eddie Malloy si vysloužil pověst ochránce obětí zločinců operujících v dostihovém světě Zprostředkovaný prodej pouze přes internetový obchod !

  • 49,00 Kč

    Gerald Samper touží po dvou věcech. Získat zakázku o napsání pamětí dirigenta Maxe Christa a získat náklonost své sousedky Marty, která však jednoho dne zmizí neznámo kam. Zprostředkovaný prodej pouze přes internetový obchod !

  • 99,00 Kč

    Zkrachovalý trenér, nyní hlavní stájník, Andy Burns se pokouší zachránit pomocí nemalé peněžní sumy manželství s krásnou, ale nepříliš věrnou Harriet. Riskuje však, že odhalení původu peněz by zničilo nejen jeho, ale i kariéru jeho nejlepšího kamaráda Zprostředkovaný prodej pouze přes internetový obchod !

  • 99,00 Kč

    Fergus nalézá tělo svého pohřešovaného otce v zahradě usedlosti pod záhonem chřestu. Domýšlí se, že jeho smrt souvisí se snahou matky a jejích čtyř společníků získat pojišťovacím podvodem zpět kapitál NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

  • 99,00 Kč

    Manažer Alister Rye byl poslední, kdo viděl zavražděného žokeje Josého Ramiréze živého. NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

Zobrazeno 13 – 18 z 18 položek