Beletrie a historie  Počet knih: 282

na stránku
  • 199,00 Kč

    Třetí díl trilogie vypráví o poslední části procesu, který je nutný pro zakrytí zločinu. Sleduj tok peněz a k těm pak jednoduše přiřadíš osoby. Pro dokonalý zločin musí být vhodné zákony, které nejsou pro lidi, ale pro tuneláře a šmejdy. Vrah v taláru je ten, kdo nevinnému může vědomě zcela zničit život a přesto zůstane navždy nepotrestán??

  • 100,00 Kč

    Myslíte že je Vás manžel nejhorší na světě? Vsaďte se, že ne!

  • 219,00 Kč

    Tato kniha se zcela netradičně skládá ze čtrnácti zdánlivě nesourodých příběhů stejného počtu hrdinů, převážně mladých lidí, kteří právě zažívají své těžké životní kotrmelce. Je plná kontroverzí dnešní doby, srdcervoucích situací, vážných témat, podaných poutavým vyprávěním bez zbytečné omáčky, zvratů a nemilých překvapení i šokujících skutečností.

  • 179,00 Kč

    VKnihu DOBRODRUH z VÁCLAVÁKU Václav Junek syn, zavedený spisovatel a scénárista, napsal o svém otci Václavu Junkovi, známém grafikovi, malíři a ilustrátorovi. Kniha je doplněna fotografiemi z rodinného alba a řadou ukázek tvorby grafika, malíře a ilustrátora Václava Junka

  • 249,00 Kč

    Spisovatelka Kamila se potýká s problémy dnešní doby, jako každý jiný. Zvrat v jejím poklidném životě nastává poté, kdy jí osloví prostitutka Ingrid a požádá o schůzku. Podlehne uhrančivé a záhadné mladé ženě a uzavře s ní dohodu. Začíná psát její autobiografii. Začíná psát její autobiografii. Je zasvěcena do života „bez kalhotek“, ...

  • 299,00 Kč

    Struhující příběh odehrávající se za druhé světové války v koncentračním táboře. Jak tyto zkušenosti ovlivní svobodný život? Student medicíny Karel, který pomáhá svému otci v pekárně, se zamiluje do sousedovic dcerky. Banální příběh, kdyby nebylo před vypuknutím války a vyvolená Maruška nebyla židovka. Příběh vyslechl autor z vyprávění své babičky. 

Zobrazeno 277 – 282 z 282 položek