Výprodej Počet knih: 120

na stránku
  • 50,00 Kč

    Vlakem, na kole, autem, po řece, autobusem a také se tam chodí pěšky. To proto, abyste se dostali do ráje. Do úžasné vsi při Berounce, do zasněných údolí té skvělé řeky, do hlubokých lesů nad jejími zákruty a peřejemi, k tamním divokým skalám.

  • 30,00 Kč

    Knižní zpracování stejnojmenné filmové komedie režisérky Evy Toulové JAK SE MOŘÍ REVIZOŘI  o obyčejné rodince z maloměsta. Budete se až divit, jak se její členové nebezpečně podobají vám a vašemu okolí.

  • 70,00 Kč

    Opět je zde kniha, která zachycuje uplynulé Mistrovství světa ve fotbale 214 den po dni, zápas po zápase. Nejdůležitější momenty, přehled všech gólů, hráči, diváci a samozřejmě nepřeberné množství fotografií. To je MS Brazíle 2014.

  • 50,00 Kč

    Všichni hledáme odpověď na otázky, které nás tíží několik tisíciletí. Hledáme stopy dávné civilizace, která kdysi předala našim předkům nevysvětlitelně pokročilé znalosti - a máme naději, že naše hledání bude úspěšné. Musíme využít všech možností, abychom zjistili skutečnou pravdu a zároveň rozřešili jednu z nejfantastičtějších záhad lidstva, totiž otázku...

  • 80,00 Kč

    Mladý novinář Josef si chce vydělat velké peníze prací na senzačním tématu, ale zprvu si vůbec neuvědomí, že za senzaci taky může zaplatit. I vlastním životem. Ale v příběhu se děje i cosi víc – hra „vyšší moci?“ „Oběti honu“ lze označit jako strhující „mysteriózní thriller.“ Příběh sám se týká oblasti světového velkého bysnysu -  zneužívání dětí a dětské...

  • 80,00 Kč

    Existuje mnoho druhů církevních staveb, nicméně k těm nejzajímavějším patří opevněné kostely, které kromě náboženských účelů sloužily i k obraně proti nepřátelům.

Zobrazeno 103 – 108 z 120 položek