Uctívači kulatého božstva Zobrazit větší

Uctívači kulatého božstva

Doporučená cena: 299,00 Kč

Ušetříte: 80,00 Kč (~27%)

219,00 Kč

Nová kniha Vaška Vašáka seznámí čtenáře prostřednictvím rozhovorů s významnými osobnostmi různých oborů s jejich osobním vztahem k fotbalu.

Více informací

Fotbal, to je hra! A mezi jeho fanoušky je i řada významných a slavných osobností, které mnohdy nejen že sledují tuto hru u televizních obrazovek a z ochozů stadionů, ale třeba se jí někdy i sami věnovali a věnují. Zpověď dvaceti známých osobností o fotbale (Karla Šípa, Petra Jandy, Jana Kodeše, Jana Pirka, Filipa Renče, Adama Mišíka atd.) naleznete v této knize, a k tomu také historii dvaceti sportovních hymen a písní. Jako bonus přidáváme poslední rozhovor s legendárním útočníkem Slavie Praha Františkem Veselým a článek, který pátrá po tom, kde se vůbec vzaly hymny.

 

INFORMACE O AUTOROVI

Vašek Vašák (1949) napsal knihy Jó, to tenkrát, Z operety do operety (s G. Macků – předmluva Fr. Kožík), Jak nachytat lelky, Jak posnídat lelky, Lelky z kabelky (všechny ilustroval Vl. Renčín), Nezapomenutelné příběhy (s P. Kolářem), Osobnosti mezi řádky, Když spolu zvířata chodí (ilustrce J. Slíva) a Pouť za černým Kristem pěti světadíly, za kterou dostal Cenu v kategorii knihy literatury faktu za léta 2005 až 2007. Nafotil také knihy Čas v dlaních, Osvícené dítě, Známé ksichty černobíle a Můj černobílý svět. Do roku 1995 se živil jako hudebník a skladatel. Zpíval 10 let v pořadech dvojice Šíp – Uhlíř i s různými kapelami, zkomponoval hudbu k americkým filmům Goreality, INRI Jesus Now, Stockholm Syndrome a Pill World, písně pro V. Špinarovou (např. Měj mě rád), H. Zagorovou (např. Zemětřesení) a další. Od roku 1991 je novinářem. Za 24 let sehrál v mužstvu osobností Amfora 275 fotbalových zápasů.

No customer comments for the moment.

Napsat recenzi

Uctívači kulatého božstva

Uctívači kulatého božstva

Nová kniha Vaška Vašáka seznámí čtenáře prostřednictvím rozhovorů s významnými osobnostmi různých oborů s jejich osobním vztahem k fotbalu.

Napsat recenzi

další knihy v této kategorii: