Nakladatelství Počet knih: 352

na stránku
  • 120,00 Kč

    Praha je centrem naší země už dlouhá staletí a za tu dobu se v ní odehrály tisíce událostí, které měly vliv na české i světové dějiny. Osudových míst je v ní skutečně mnoho, některá notoricky známá, okolo jiných jenom procházíme. Tato kniha přináší čtenářům třicet osudových událostí a třicet s nimi souvisejících osudových míst.

  • 120,00 Kč

    Kniha bojiště severních Čech zavádí čtenáře na významná i méně známá bojiště českých dějin, provází ho dějinami všech válek od starověku po 20. století a nabízí tak čtenáři ojedinělý pohled na celou tuto krajinu z nevšedního úhlu pohledu. Navštivte s autorem bojiště a podívejte se na tato místa pohledem velitelů a jejich vojsk.

  • 189,00 Kč

    Postava „kališnického krále“ Jiřího z Poděbrad se zapsala do našich dějin nesmazatelným písmem a je stále předmětem zájmu odborníků i laické veřejnosti. V roce významného výročí zvolení Jiřího z Poděbrad českým králem vychází sborník prací předních českých historiků, kteří rozebírají osobu a vládu tohoto panovníka.

  • 119,00 Kč

     Publikace je upraveným vydáním zr.2000 se zapracováním nových poznatkůzvýzkumů anových skutečností obsažených vmezinárodních dokumentech od roku2000, po současnost.

  • 139,00 Kč

    Příběh Tomáše Tomečka - externího testovacího jezdce v automobilce Tatra. Dálkovým závodům se věnuje od roku 1995, výhradně ve spojení s kamiony Tatra. Rally Dakar (Paříž - Dakar) se zúčastnil 15x, Africa Eco Race osmkrát. Oba závody vyhrál, 12x stál na stupních vítězů. Patří k hlavním tvářím Africa Eco Race. DOPRODEJ

  • 80,00 Kč

    Publikace je vyjádřením obdivu Miroslavu Horníčkovi, který by letos v listopadu oslavil sté  narozeniny. Patří k nepřehlédnutelným osobnostem naší české národní kultury, její umělecké sféry, k takovým, jejichž odkaz je svým obsahem nadčasový.

Zobrazeno 67 – 72 z 352 položek