Nakladatelství Počet knih: 352

na stránku
  • 189,00 Kč

    Kniha přináší šestnáct zajímavých historických událostí a příběhů, z nichž některé nejsou běžnému čtenáři dosud známy. Čtivé pojetí ve formě literatury faktu je doplněno mnoha dobovými ilustracemi a fotografiemi.

  • 419,00 Kč

    Kniha mapuje jako první u nás kompletní historii klubových pohárových soutěží na území Česka. Popisuje historii Československého a Českého poháru, a to exklusivními texty, úplnými výsledky a je doplněna  množstvím historických fotografií.

  • 269,00 Kč

    Napínavý příběh na motivy skutečných událostí, vyprávěný podle muže, jenž stál v hierarchii albánské mafie na jednom z nejvyšších míst. Nová kniha známého autora Josefa Habase Urbana, autora románového bestselleru Habermannův mlýn, který se dočkal stejně úspěšného filmového zpracování .V roce 2019 vyšel autorův bestseller Návrat do Valbone na motivy...

  • 210,00 Kč

    Jak to vidí slavný herec a politik Vítězslav Jandák? Na co vzpomíná a co ještě nikomu neprozradil? Nebývale otevřený a upřímný rozhovor, který by nevznikl, nebýt koronavirové krize.

  • 259,00 Kč

    Jedinečná publikace zabývající se vším, co vás kolem piva napadne. Složením, řazením do kategorií, kuriozitami, zákony doma i ve světě a dalšími záležitostmi.

  • 199,00 Kč

    Publikace určená především dětskému čtenáři, milovníkům fotbalu a těm, kdo mají rádi zvířata a není jim lhostejný stav našeho životního prostředí. Jde o dvojjazyčnou česko-anglickou publikaci, která je doprovázena poutavými ilustracemi.

Zobrazeno 181 – 186 z 352 položek