Nakladatelství Počet knih: 353

na stránku
  • 199,00 Kč

    Otázka vzdělání je prvním tématem pro společnost, která se chce rozvíjet. Pojem "znalostní školství" pak odkrývá, jaký charakter by měl náš vzdělanostní systém mít. Naše děti a vnukové budou totiž muset se svými znalostmi a schopnostmi obstát na globálním celosvětovém trhu... 

  • 199,00 Kč

    Svatý Václav provází české dějiny během celého jejich tisíciletého trvání. Objevuje se jako světec, nadpřirozený ochránce státu a opora českých vojsk v bitvách.  Karel IV. jej výslovně označil za věčného vládce země a zasvětil mu nově vyzdobenou královskou korunu – symbol české státnosti.

  • 249,00 Kč

    Do rukou se Vám dostává unikátní kniha, jejíž hlavní součástí je Futurologický sborník z přelomového roku 1968. Autorem sborníku je Miloš Zeman, současný český prezident, tehdy student vysoké školy.

  • 399,00 Kč

    Tradiční obrazový dokument z ne zcela tradičního Mistrovství Evropy ve fotbale 2020/2021. Knihu, kterou napsal známý fotbalový novinář a publicista Zdeněk Pavlis, zachycuje celý průběh šampionátu od přípravných utkání přes základní skupiny až po finále.

  • 199,00 Kč

    Globálně politická situace Evropy se dnes mění podobně zásadně jako před deseti stoletími. Velmoci o novém uspořádání tohoto prostoru nejen uvažují, ale i je do určité míry plánují. Společnou inspirací je příklad Slavníkovce Vojtěcha, na jehož život a dílo se odkazují kulturní i státoprávní tradice zemí Visegrádu. Publikace vychází dvoujazyčně – česky a...

  • 189,00 Kč

    Kniha turistických reportáží známé a uznávané novinářky a reportérky Taťány Březinové přináší čtenářům nabídku pozoruhodných výletů do řady zajímavých lokalit naší republiky i jejího okolí, které jsou úzce spjaté s naší historií. Kniha je zároveň literaturou faktu i turistickým průvodcem určeným pro všechny nadšence do historie a turistiky.

Zobrazeno 205 – 210 z 353 položek