Sport a metodika Počet knih: 59

na stránku
  • 419,00 Kč

    Kniha mapuje jako první u nás kompletní historii klubových pohárových soutěží na území Česka. Popisuje historii Československého a Českého poháru, a to exklusivními texty, úplnými výsledky a je doplněna  množstvím historických fotografií.

  • 219,00 Kč

    Nová kniha Vaška Vašáka seznámí čtenáře prostřednictvím rozhovorů s významnými osobnostmi různých oborů s jejich osobním vztahem k fotbalu.

  • 399,00 Kč

    Tradiční obrazový dokument z ne zcela tradičního Mistrovství Evropy ve fotbale 2020/2021. Knihu, kterou napsal známý fotbalový novinář a publicista Zdeněk Pavlis, zachycuje celý průběh šampionátu od přípravných utkání přes základní skupiny až po finále.

  • 499,00 Kč

    Kniha známého sportovního novináře přináší čtenáři kompletní přehled všech fotbalových reprezentantů a to od roku 1906 do konce roku 2021. Seznámí čtenáře stručně s historií vzniku organizovaného fotbalu u nás a přináší o každém reprezentantovi stručný medailonek se základními informacemi o jeho reprezentačních strastech.

  • 529,00 Kč

    Publikace k 130.výročí založení slavného fotbalového klubu včetně statistik a perliček z historie klubu.                                                           

  • 429,00 Kč

    Tradiční publikace k proběhlému XII. Mistrovství světa ve fotbale Qatar 2022 seznámí čtenáře s celým průběhem kvalifikačních zápasů i celého mistrovství. Přináší řadu statistik, výsledkových tabulek a informací. Vzhledem k netradičnímu termínu a místu konání autor věnoval pozornost i seznámení čtenáře s prostředím Kataru a do knihy zařadit řadu postřehů.

Zobrazeno 49 – 54 z 59 položek