Dětská Počet knih: 29

na stránku
  • 199,00 Kč

    Cestovatelé časoprostorem,Strážci času třetí generace,se dnes dočkali soubornéhovydání atak jste na palubuExíka,  stroje času, pozvániivy zroku 2018!

  • 149,00 Kč

    Bořík už v tom zase lítá a s ním celá jeho třída, hlavně jeho kamarádi Mirek, Čenda a Aleš. Za co málem Čenda dostal dvojku z chování, s kým chce chodit Mirek a s kým samotný Bořík? A jak to asi dopadne, když se u největšího šprta třídy uspořádá třídní mejdan? Jak dopadne Jánošík? Mejdan u Bohouška právě začíná!

  • 249,00 Kč

    Pohádkový příběh z Pražského hradu

  • 189,00 Kč

    Co všechno mohou zažít tři kočky, bílá Micka, mourovatá Marta a černá Zuzana? A obzvláště, když jsou to kočky kouzelné a mluvící? Pan Kareš s nimi vystupuje v cirkuse a když nastanou prázdniny, tak se tři kočky, pan Kareš a jeho malá vnučka Elinka ocitnou v malé útulné chaloupce na venkově. A není divu, že tři kouzelné kočky a jejich holčičí kamarádka...

  • 149,00 Kč

    A je to tu zas! Jen se Bořík vymotá z jedné lapálie, už lítá v další, a s ním i všichni jeho kamarádi. Vše vlastě začíná, když Aleš dostane pozvánku na obezitologii a dál už se to jenom nabaluje. Milostná korespondence, pár lékařských receptů, jeden prasklý kufr, kravatka s pinzetou – no zkrátka spousta zábavy na jednom místě. Vítejte na Táboře ztracených...

  • 189,00 Kč

    Výbor klasických starých pověstí českých podle Aloise Jiráska v komiksovém zpracování, které díky užití kombinace bílé a černé plochy bude stejně přitažlivý jak pro děti, tak i pro dospělé. Do komiksové podoby připravil a nakreslil Vladimír Bican.

Zobrazeno 19 – 24 z 29 položek