Dětská Počet knih: 29

na stránku
  • 199,00 Kč

    Publikace určená především dětskému čtenáři, milovníkům fotbalu a těm, kdo mají rádi zvířata a není jim lhostejný stav našeho životního prostředí. Jde o dvojjazyčnou česko-anglickou publikaci, která je doprovázena poutavými ilustracemi.

  • 259,00 Kč

    Další pohádková kniha známého psychiatra a spisovatele Jana Cimického určená malým čtenářům vypráví o putování tří kočičích kamarádů po českém venkově.

  • 179,00 Kč

    Bitva u Turska je oficiálně první zaznamenanou bitvou v českých kronikách, ale ve skutečnosti toho o ní mnoho nevíme. Kniha je pro děti a mládež velmi přívětivým, historicky cenným a přitom zábavným způsobem zpracovaným podáním celého konfliktu a osobností s ním spojených, určeným hlavně pro děti mládež. Kniha je doplněna kvízy a hádankami, ale i...

  • 279,00 Kč

    Ali si nejvíc ze všeho přeje koně. A i kdyby to byl jen starý soumar, v její fantazii je to hřebec, na kterém dělá stojky a sní o cirkusové kariéře

  • 239,00 Kč

    Kdopak by neměl rád zvířátka? Ale víte, odkud vlastně které pochází? Že rys žije v Evropě a levhart v Asii? Grizzly v Americe a klokan v Austrálii?  Hroch v Africe a tuleň v Antarktidě? A znáte zvířátka naší země? Že ano? Pojďte se tedy přesvědčit! A pokud ne, tak se o nich něco také dozvědět s touto knížkou.

Zobrazeno 25 – 29 z 29 položek