Nejprodávanější knihy

na stránku
Zobrazeno 49 – 54 z 442 položek
  • 269,00 Kč

    Autorka v knize reaguje na moderní trendy v řízení sportovních organizací, které směřují k jejich efektivní práci. DOPRODEJ

  • 199,00 Kč

    Třetí díl trilogie vypráví o poslední části procesu, který je nutný pro zakrytí zločinu. Sleduj tok peněz a k těm pak jednoduše přiřadíš osoby. Pro dokonalý zločin musí být vhodné zákony, které nejsou pro lidi, ale pro tuneláře a šmejdy. Vrah v taláru je ten, kdo nevinnému může vědomě zcela zničit život a přesto zůstane navždy nepotrestán??

  • 79,00 Kč

    Žokej Rob Harding nalezl něco lepšího než jezdit velkého šampiona – chovat ho. Když jeho dvouročka Goldeneye vezme July Stakesová do Newmarketu, zdá se, že v Robově doposud neúspěšném podnikání konečně nastane obrat k lepšímu. NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

  • 99,00 Kč

    Detektivní román zakladatele "koňských detektivek" Dicka Francise.  Zprostředkovaný prodej pouze přes internetový obchod !

  • 99,00 Kč

    Žokeje Alana Morella provází smůla na každém kroku. Nedaří se mu sedlat favority, a když se rozhodne zařídit si podílové spoluvlastnictví nadějného skokana... NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

  • 99,00 Kč

    Hrdina románu Gideon Blake, mladý, silný a neohrožený jako by těm Francisovým vypadl z oka, od počátku v ostrém tempu řeší zdánlivě nemožné úkoly. NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

Zobrazeno 49 – 54 z 442 položek