Slevy

na stránku
Zobrazeno 187 – 192 z 228 položek
  • 99,00 Kč

    Jihoafrický Alcatraz. Tak se přezdívalo vězení na ostrově Robben Island u Kapského Města. Od šedesátých do osmdesátých let minulého století tam živořili za mřížemi odpůrci apartheidu

  • 99,00 Kč

    Naproti parku v Sadové ulici bydlí Ema s maminkou, tatínkem a mladší sestřičkou Marjánkou. Ema je dnes trochu nachlazená a nemůže jít do školky. To je ovšem začátek velkého dobrodružství malé Emy, které jako v pohádce dobře skončí. Kniha je určena pro děti od tří let. NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

  • 99,00 Kč

    V zemi vládnou pohanské zvyky, krajem se potulují loupeživé hordy, které vraždí, loupí, znásilňují, lidský život nemá valnou cenu. Ale ještě je tu naděje v podobě staré vědmy-kořenářky

  • 99,00 Kč

    Láskou zklamaný Max utíká z Německa, aby si splnil svůj velký sen - dům ve slunné Itálii. Na vilu mezi malebnými kopečky Toskánska mu peníze bohužel nestačí, a tak dá zavděk zchátralému venkovskému stavení v drsném kraji Marche NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

  • 99,00 Kč

    Humorné i dojemného povídání o rodině, dětství, profesi, výchově potomků, přátelství, zvířatech, věčném dietování... NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

  • 99,00 Kč

    Královna Kleopatra patřila mezi nejslavnější ženy v historii Egypta. Dvakrát se jí podařilo získat lásku nejdůležitějších mužů Říma a tím i nesmírnou moc. INTERAKTIVNÍ PUBLIKACE. NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

Zobrazeno 187 – 192 z 228 položek