Slevy

na stránku
Zobrazeno 31 – 36 z 228 položek
  • 39,00 Kč

     Svým způsobem je příběh založen na historických událostech. Megiddo skutečně existuje v Palestině a skupina archeologů pod vedením staršího profesora a mladé archeoložky Máji tam provádí výzkumy NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

  • 49,00 Kč

    Dobrodružství v jižním Pacifiku Poznat ostrovní život je tak lákavé, že Will nemůže odmítnout.Na svatbě jednoho z přátel se Will od jisté podnapilé dívky dozvídá, že pokud se do svých dvaatřiceti neožení, měl by buď popadnout první dívku, která jde kolem, nebo to vzdát a odejít do ciziny NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

  • 49,00 Kč

    Zítra, zítra – tak prožijeme léto na Mallorce.Přestože bojovali, nakonec podlehli známému heslu maňana, maňana, charakterizujícímu způsob venkovského života na Mallorce. Peter Kerr a jeho rodina na začátku léta odpočívají, přemýšlejí o jednodušším způsobu existence a přitom na své farmě Ca’s Mayoral pěstují pomeranče NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ...

  • 49,00 Kč

    Někdejší úspěšná fotoreportérka Thea se po osobním zklamání rozhodne odstěhovat z Londýna do Chelsea a pronajímat dům studentům. Zjišťuje však, že ji osamělý život sestávající z péče o nevděčné mladé lidi neuspokojuje, a tak se rozhodne hodit opatrnost za hlavu

  • 49,00 Kč

    Cvičitelka psů Jane Connorová měla vždycky raději společnost zvířat než lidí, a tak, když její chovatelská stanice vyhořela do základů, ocitá se její dosavadní život v troskách NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

  • 49,00 Kč

    Příběh o nevlastní rodině, o mýtech, pravdách a pokusech vyrovnat se s minulými i přítomnými příbuzenskými vztahy.Román se zabývá stále častějším společenským jevem, nevlastní rodinou a z ní vyplývajícími přítomnými i minulými příbuzenskými vztahy NA PRODEJ TOHOTO TITULU SE NEVZTAHUJÍ ŽÁDNÉ PŘÍPADNÉ SLEVY!

Zobrazeno 31 – 36 z 228 položek